Home Acitivtats
mainimage
Activitats centres educatius

ORGANITZACIÓ DE LES ACTIVITATS centres educatius infantil i primaria,ampas,esplais,etc...

Les escoles poden escollir entre els dos tipus d’activitats següents: de 9:30 a 12:30h (mig dia) o de 9:30 a 16:00h (dia sencer).

Mig dia-Activitats i tallers. Dia sencer-Activitats,tallers i ruta vermella(45 minuts aprox)dinar,legenda i jocs romans al parcecohistoric del Pont del Diable..

NOTA.(També es pot eliminar la sortida al aqueducte i realitzar les activitats de dia sencer a Minitarraco, llegenda del Pont, menjar i jocs romans ...)

 

VISITES I RUTES GUIADES AL PARC ECOHISTORIC DEL PONT DEL DIABLE:cultura i esport:INS,ESO,BATXILLERAT,GRUPS FAMILIARS...

-Ruta negre parc ecohistoric,esmorzar i visita al aqüeducte romá. - Ruta negre-Trajecte 5.500 metres trajecte 1h 30 minuts.PREU 6.50€

PARC ECOHISTORIC

Aqüeducte i pedreres romanes,jardins romantics i entorn natural esdevenen un espai de gran importància que permet adequar una zona on s'integren de forma única natura i esport,dedicat a la difusió de la natura i l'arqueologia,tot combinant elements com el mateix aqüeducte,la hidràulica  romana,les pedreres que es van obrir per cons truir-lo,els jardins romàntics i els elements modernistes de l'antiga finca Puig i Valls.

Axí es crea una àmplia zona verda,patrimoni natural i històric,oci,cultura,esport,turisme,,etc...

Rafel  i Marià Puig i Valls prohoms i filantrops tarragonins percusors de l'educació ambiental i de la promoció d'espais naturals protegits.Com  a enginyer forestal ,va engegar grans projectes de recuperació de bosc a LLeida,Girona,Barcelona,les Balears i Tarragona.Va ser un gran percusor de la temàtica forestal i de la necesitat de reploblar els antics espais espais de bosc,de manera que va esdevenir un gran impulsor de la festa de l'arbre a Catalunya.

" Qui estima la natura estima el proisme " Rafael Puig i Valls